Kepala baby start kt bawah berapa weeks

26 weeks baby bukan masih pusing2 lagi ke ? Bukan apa sy ada trbaca posting sorang ibu ni sedih seb baby 26 weeks kepala tk ke bawah. Maaf tanya . Seb sy ni bru first pregnant. Masa chekup 28 weeks. Baby mmg kepala kt bawah. Then sy tye doktar, bby mmg dh start kt bawah ke. Dia kata belum . Masih pusing2 lagi. Dlm 35 weeks ke atas bru kepala dia akan ke bawah. Atau sy yg salah dengar ? Terima kasih

2 Các câu trả lời

btul la tu. awl lg baby memang pusing2. lepas 30 weeks plus baru monitor kepala ke mana. kalau dok pusing2 jugak makna baby unstable lie. nnt doktor akan selalu checkup. dont worry

Alhamdulillah sy 27w kepala baby kt bwah dah smpai nk bslin ..tp masa jmpe pkar ckp mmng baby boleh pusing2 lg sbb masih ad ruang utk bpusing..