Tiada tajuk

25 weeks plasenta previa (uri di bawah).. macam mane nak pulihkan ? 😢. Risau .

4 Các câu trả lời

Bila baring naikkan kaki ke dinding pastu rajin2kan sujud lama2 saya sllu buat time solat n mandi saya senaman sikit ..bila tido boleh letakkan bantal di kaki ..tu orang bgi tips dkt saya ..skrg pregnant ank 2nd 22w pon saya detect low lying uri alhamdullilah skrg 28w uri saya berada jauh last week scan ..anak 1st saya dulu pon placemta previa type 1 bleeding masa 28w kene admit sebulan pastu masa 33w saya mnta kluar hosp sbb doc ckp uri dah naik jauh ingtkn da naik jauh sikit uri xde lah bleeding tpi doc brkeras xnak bgi kluar bby kecik dlm perut saya kluar juga xsmpai 24jam kluar hosp bleeding trus emergncy bersalin..bby prem lahir 1.55kg skrg da 4thn anak sy tu..insyallah moga sis cepat sembuh jngn kerja berat n jalan banyak bedrest je ..

sy 28w pp2 😭 skrg banyak solat berdoa, sambil sujud lama lama. harap bby tlg mommy dia bagi uri naik atas. risau sgt.. sy oun bnyk bedrest... tak bnyk buat kerja, stakat ni sy tak ada bleeding lagi alhamdullilah. minta tlg baby awk suruh uri naik atas, kena rajin sembang dgn baby awk k. tc awk

12mo trước

sekarang tgah warded sebab bleeding😢. harap ii baby dapat tolong jugak amin ..

sy pn uri bawah stage 3, sujud tu bg lama skit, bykkan bedrest, jalan jgn laju2, cuba pujuk baby, minta kerjasama dia utk tolak naik atas. Alhamdulillah, now uri sy n pintu 4cm. bykkan bercakap dgn bby. tu pengalaman sy. harap urusan kita semua dimudahkan 🤲🏻❤️

try sujud lama