Ingin tahu

24 weeks pregnant skarang. Normal ke baby on off on off gerak everyday?

4 Các câu trả lời

For me usia2 ni mmg on off. Bg sayalah. Sbb 3 kali pregnant mmg usia pregnancy (20-25) mcm ni sy rs mcm tu. Mampu doa baik2 je. Taknak fikir byk. 😅😂

saya 23 weeks. baby kadang tak gerak jugak. tapi time malam kita dah nak tidur time tu baru dia berjoget kat dalam😂

normal. rahim masih byk ruang lagi. kdg saya pun risau seharian senyap je. tapi esoknya sakan pula dia bergerak.

kadang baby gerak je cuma kita tak perasan sb ruangan masih besar