Takut

23/7 saya pergi Andorra hospital untuk check sebab Ada keluar lendir colour coklat. Masa Tue kandungan saya dah 7weeks 1day (ikut kiraan 1st day last period). Doctor scan Di perut tak nampak. Doc scan Di bawah baru nampak. Tapi kecil sangat, doc cakap macam nie baru 4weeks. Lagi 2weeks iaitu 6/8 saya kene jumpa doc semula. Doc bagi saya ubat kuatkan Rahim & injection setiap minggu. Saya jadi risau sangat, takot takda baby Dalam Tue 😭. Kalau ikutkan, Hari nie dah 8weeks. Ada sesiapa Yang pernah alami macam nie? Ini kandungan saya Yang ke7, tapi Yang hidup hanya 2 je.

Takut
1 Trả lời

Insya-Allah sis. doa byk2. sy pn ada spotting jugk. g hosp cek, kndungn bru 4 5 weeks. 1day, heavy bleeding, trus ke hosp, cek dr bawh. alhamdulillah. baby ada. doc ckp threatened miscarriage. baby dh 9m dh