selamat bersalin

22/01/20 Selepas asar Secara normal

selamat bersalin
42 Các câu trả lời

Comelnyaaa eeeee... 😍😍😍ummph bau syurga.. 😍😍😘tahniahh dn slmt berpantang dgn elok2.. ksihtn kbrsihan dn perut lapar diutamakan 🤗🤗

4y trước

Welcome.. 👍😄🤲🤲🤲

Alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang..semoga membesar menjadi anak yg solehah buat parents ya BBY girl..

Comelnyaa. 😘 Tahniah sis! Moga sis & baby sihat walafiat sampai habis pantang & seterusnya. Aaamiinn. 💗💙

Tahniah..x sabar nk tengok ank sndr pulak dok dlm tu hihi..

4y trước

Terim kasih jgk.aamiin..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Comel bby 😍 Slmt berpantang sis.

alhamdullilah..selamat berpantang sis..doa kn sy jgk ye hehe

4y trước

Tq Semoga selamat bsalin n bpantang

Alhmdulilah . Tahniah sis . Selamat berpantang 😊

Alhamdulillah.. Tahniah n selamat berpantang

4y trước

Wlcm

Comelnye.. baby girl ke?.. tahniah..

Alhamdulillah..tahniah & slmt bpantang 💕