6weeks 2days

21/10/21 saya keguguran last period 22/11/21 29/12/21 cek naik dua line doakn kandungan saya selamat kali ini 🤲🏻 folid acid xpernah tinggal dr selepas keguguran..

6weeks 2days
14 Các câu trả lời

relax yrself sis, I'm have same experience too after my first miscarriage, constant worry and pressure myself. Now my BB is 38week , waiting her to come out .

3y trước

smoga dpermudahkan sis ❤️

Alhamdulillah... Tahniah moga dipermudahkan segala urusan puan Dan moga ia terjadi juga kepada kami yg sedang berusaha ni...Amin ya mujib..🤲🏻🤲🏻

3y trước

in shaa Allah ada rzeki smoga dprmudahkan juga 🤲🏻

jaga baik2 ya , jaga pemakanan , jgn terlalu lasak , terhentak , jgn angkat berat ...relaks , dan enjoy your pregnancy journeys okay ♥️

3y trước

alright 🥰 tq so much !

Sama dgn sy, bln 10 gugur. Bln 12 ada blik. 6week 1days harini. moga kandungan kita baik baik saja kalini🤲🏻❤️

3y trước

sama minggu dgn sy...due 30.08.2022 😁😁😁

Kita geng… moga kandungan kita terus kuat & sihat InShaAllah… tunggu 2 minggu lagi br nk g buat buku pink 🤭

3y trước

alhmdulillah.. amin2 🤲🏻

makan obimin sis..kat situ semua vitamin ada termasuk folic acid..nanti sis blh search pasal obimin..

3y trước

Obimin biasanya mkn slps 3 bln. awal2 pregnant folic acid dh cukup

Alhamdulillah....jgn buat benda2 lasak tau.... hati2.... Jaga makan, jaga diri....

3y trước

in shaa Allah tq sis ❤️

Alhamdulillah.. terang dah test line.. jgn skip acid folic ya mommy

3y trước

in shaa Allah tq sis..

Amin semoga bayi dalam kandungan itu selamat ☺️

3y trước

amin 🤲🏻 tq2

Alhamdulillah, tahniah sis.. jgn buat keje lasak2 ye..

3y trước

alhmdulillah noted ! thank u ❤️