cramp kaki

20w 6d, minggu ni giliran ibu tdo kat ruma ayah. Fyi, kami duk jauh2, pjj, weekend husb n wife. So minggu ni first time ibu rasa pngalaman kaki cramp spt mommies yg lain. Pagi td masa tdo tgh sdap mngeliat ttibe kaki cramp. Trus kejut ayah mitak tolak kaki ibu cepat2. Nasib baik ayah kat sebelah dik. Klu tgh weekdays nnt ibu kena pandai2 sndiri la mngeliat slow2.. Huhu. #sajashare #experience #firsttimer

1 Trả lời

Kaki cramp tu ada punca dia , saya tak ingat lah sebab badan terlebih apa