Ada Simptom tapi UPT Negative

hi, 2 weeks lepas period breast saya sakit, kerap kencing and badan saya panas. simptom2 ni sama mcm my first pregnancy dulu. tapi bila check upt negative kenapa eh? saya test terlalu awal atau saya test pada waktu yg tak sesuai? sebab time sy test tu sy banyak minum air that can lead to false negative. apa pendapata ibu2

2 Các câu trả lời

Cuba lagi if next period delay. Sbb saya pernah kena gitu waktu subur dan PMS lagi2 jika saya skip senam. Tup2 haid teratur je

test lagi few days. kadang simptom PMS pun macam tu.