tak boleh terima makanan dan bau nasi

2 hari dah tak dapat makan dan bau nasi boleh dapatkan pendapat tak..perut berkeroncong je nie

6 Các câu trả lời

Sy pon dlu mcm awak jgk.. langsung xleh mkn nasi.. sy gantikan dgn bihun dan mkn buah2 spri oren, tembikai.. lau xleh mkn bnyk,, mkn sket2 tp kerap.. msok 4 bulan da bleh mkn nsi.. skrg alhamdulillah dah 6 bulan .. slera mkn da normal..

5y trước

Tq sebab berkongsi

salam sis... sye pun mcm ni dr preggy 7weeks smpai 13 minggu xleh nak bau nasi n makanan...sye makan roti jer ngan milo n susu...bersabar yer sis ni moment terindah kita sbgai perempuan..huhu

Kena try & error makanan2 lain... Mcm sy, blh kata semua mknan perut xleh terima. Mkn tp xsmpai 5 min muntah balik semua. Biskut oat je sy mkn xmuntah...

Sis blh mkn mee ke... Bihun ke.. Kueyteow ke cmtu... Slalu awl preggy mmg cmtu.. Nasi xleh nk telan

Try mkn buahan atau roti..

5y trước

Ok insya Allah sy cuba

Sis dah bape weeks?

5y trước

Tq sis😊sis pon sme jge diri juga