clearblue positif tapi scan x nampak lagi

2 bln x dtg period sbb period saya x regular then cek clearblue naik 1-2weeks scan x nmpk lagi hm

3 Các câu trả lời

1-2w dekat clearblue bersamaan 3-4w usia kandungan awak. normal kalau pergi scan doctor akn ckp belom nampak pape atau dinding rahim baru menebal. sebab tu doctor akn advise awak utk dtg semula scan 2mggu kemudian. nak nmpk position kantung dlm rahim boleh scan masa 6@7w. nak nampak janin dan dengar heartbeat baby scan masa 8@9w keatas. selagi awak xde mengalami apa2 spotting or bleeding mean kandungan awak baik2 sahaja. consume asid folid selagi awak xbuka buku pink.

1-2 dlm clearblue baru 3-4weeks normal la blm nmpk apa2 lg dlm scan even kantung pn blm nampak lg kalau baru 3/4weeks ni.. tnggu 8-10w kalau nak nampak kantung+janin+heartbeat.. Kena sabar.. jaga diri, jaga makan, jgn kerja berat2.

1y trước

okay terima kasih ☺️

Awal lg tu sis, slalu clear nmpk masa scan dlm 6–10 weeks usia kandungan. Dont worry

1y trước

oh yka..okay terima kasih awk