Nak tnya akak ² bersalin czerr

2 3 hari ni bekas jahitan czer sya keluar darah di bahagian hujung belah kanan apa yg patut sya buat ye ... Setiap kali mndi sya akan lap dan keringkan pakai hairdryer ada sehari tu okey keesokkn harinya mesti keluar drh balik ... Plss tolong jawapp ....

Nak tnya akak ² bersalin czerr
2 Các câu trả lời

klau nk cepat kering...n bersihkn dgn air garam cuci gn Kapas slow2...air gram beli dkt famasi

tmpt benang ke? mmg kdg2 ada luka sikit kt situ. klu ada budget pi farmasi beli ubat sapu luka.

3mo trước

sya pun x pasti tmpt benang atau pun tidak.... boleh sya thu apa nama ubat sapu luka tuu ..