Pregnancy test

This is my 1st time. Saya baru buat ujian pregnancy test. This the result show this. Boleh tolong advice x or bg pencerahan. This result show that I'm positive pregnant???

Pregnancy test
34 Các câu trả lời

Tahniahhhhh😇

Gi farmasi beli UPT. Cakap kat farmasi tu nk check pregnant. Ini sis test guna OPK. Naik 2 camni kalau hari subur. Hari2 tak subur pun akan sentiasa naik dua cuma terang/kabur shj.

Tahniah

Ni OPK sis ... Sis salah beli ni ... Pregnancy test dia tulis HCG bkn LH