MGTT (sugar test)

1st round for 2nd pregnancy 😖 Hopefully baby ni tade GDM. A mother can only be hopeful 😌 #12w Ada yg sangkut everytime pregnant x?

MGTT (sugar test)
9 Các câu trả lời

alhamdulillah sy 2x dh mnum, normal...sy puasa start kul 8pm lg...lpstu mnum air ksong ja...shari sebelum minum tu, mkn buah epal hiau or buat jus epal hijau...insyaAllah okay

First time pregnant.. Kne gdm dh... Sbb slh stunye fmly ad keturunan diabetes... Terlebih 0.2 jer..kakak pom dulu lekat gdm jgk... Tkot plak

Sy anak sulung. Minum air gula pada usia 16minggu..dan nasib tak baik sy ada gdm. Skng dah 20 minggu.. 2 minggu skali kena bsp dan jmpa doktor.

4y trước

Allahuuu. Sy anak sulung dpt taw time 2nd test 28w. Gdm on DC. Itu pon stresssss mcm ape lg. Takutt yg lebih. Huhuh. Renyah kalau gdm ni 😣

Mase pregnant no 3 dulu saya pernah sangkut.. Tapi GDM on diet.. Then no 4 ni alhamdulillah pass xde sangkut.. Hihihi

Mudah2an takde gdm. Aamiin 🤲🏻 Setakat 1st pregnancy ni, Alhamdulillah saya tak sangkut gdm #TAPsupermoms

Sy sgkut mser 4th prgnancy.. N bby lahir pn bsar wlaupn diet

alhamdulillah minum prgnt k4 ni takda sngkut..

4y trước

Alhamdulillah! Semoga puan dot easy and smooth pregnancy n delivery 🤗

aamiin

xpernah