Bersalin Normal / C-sec?

1st preg (2015) - Normal (vacuum) 2nd preg (2017) - C-sec (prem baby 7mth) 3rd preg (2022, due May 2023) - dah dapat surat doc refer ke hosp 7 Dec ni, utk tentukan sama ada dapat bersalin normal atau tak. Huhu.. harap² ada rezeki bersalin normal kali ni. Murah sikit kalau bersalin normal swasta 😄🤲🏻 Kesihatan ibu baik, tiada komplikasi setakat 15w ni. Cuma kdg2 hb low (masih paras tak bahaya). 3rd preg ni baru belajar ilmu pernafasan semasa bersalin. Alhamdulillah faham & cuba praktik. Dulu x ada ilmu, main teran je sampai baby keluar masuk, doc tak ada pilihan kena pakai vacuum. Sengsara ye bersalin kalau guna vacuum 😢 Tapi semua tu pengalaman. 🌹

1 Trả lời

Semoga dipermudahkn sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️