2nd Pregnancy ?

1st miscarriage ? 2nd pregnancy ALHAMDULILLAH ? 22 weeks 3 days

33 Các câu trả lời

Same dear.. mc 12w 2017.. now alhamdulillah 21w dh.. sama sama take care 😘

6y trước

Alhamdulillah sis.. Due sis bulan 8 jugk ke? Sama2 kite jaga yaa sis 😘

same with me..1st pregnancy mc at 7w..now pregnant 15w..alhamdulillah 😊

5y trước

Gap nak pregnant balik tu lama tak sis... Sy br lepas miscarriage.. Rase nak baby lagi

sama jugak sis... 1st masa 3 bulan n now alhamdulillah dh 30w

5y trước

aamiin... moga sis juga dipermudahkan urusan... In shaa Allah..

same with me 1st mc second ? doakan sy utk prgnant lagi 😢

6y trước

amin... sy doakn for 2nd preggy. sy jz nk share lps abort 1st sy pntang around 2 week n darah x byk lps 2 sy on jamu mak dara (botol pink) for 1 week period dtg sy stop... lps 2 rezeki.. alhamdulillah lekat now 28 week

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan urusan seterus nye.🤗

6y trước

Aminnn.trima kasih byk2 sis.

Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan urusan sis ye.. Aamiin

same here... 1st miscarriage 2nd 32 weeks 3 days

6y trước

Take cre mommy.. 😘 Hopefully everything is simplified 😊

Congrats sis.. Semoga dipermudah.. 💜

6y trước

Terima kasih sis.. Aamiin 😘 semoga sis pun dipermudahkan 😊

Alhamdulillah💕 Take care sis

tahniah sis... rezeki Allah tu Ada kan

6y trước

Terima kasih 😊.. Betul tu