minum air kelapa

1.Kandungan sdh 6 bln...blh ka minum air kelapa? 2.sdh buat buku pink ms kandungan 5 minggu..ini yg kandungan kedua..kandungan pertama luar rahim..so..ms d kk scan tiada jumpa apa2..diorg srh refer ke GH..tap sya tidak pergi GH sbb takut mcm kes yg pertama..so..kandungan ke 3 bln sya scan luar elok je bby melambai...so itu yg last sya g scan..sekrg kandungan 6 bln blom lg ke kk..

1 Trả lời

1. Ikut bdan. Ad org mnum ok sblum mgndung. Bila mnum slpas mgndung perut cramp. So atas bdan masing2. 2. Apa yg u buat mmbhayakan diri u n baby sndri jika xikut tmujnji dgn doc. Cth lain mcm bcaan hb ok ke x. Gdm ad ke x. Kedudukan uri ok ke x. Air ktuban trlbih/trkurang. Ukuran baby ikut mggu kandungan ke x. Bnyak lagi bnda lain kena ambil kira. Jd better buat pmriksaan sptutnya. 💕