minum air gula

16hb ni saya nk kena minumair gula . apa tips taknak bg sangkut ek ? any tips🥹 tq

5 Các câu trả lời

saya minum masa 11 weeks haritu dalam keadaan masih alahan. Sehari before minum air gula saya minum air limau suam segelas, dan jangan minum & makan benda manis. Orang kata seeloknya seminggu sebelum dah kurangkan pengambilan gula. Puasa start 10 malam and pagi minumlah air kosong sikit. Yang penting, puan fikir benda positive je. Lepas minum air gula, saya terus masuk kereta dan rehat je. Ada juga minum air kosong seteguk. Normal je ada rasa nak muntah semua, stand by minyak angin and rehat je. Semoga dipermudahkan ❤️

1y trước

saya dh dapat result tadi🥲 nurse cakap sgkut gdm haha . kena buat bsp sbulan sekali

puan boleh kurangkan minum air manis ..banyakkan minum air kosong .tp sy selalu seminggu sebelum tarikh sy akan amalkan minum air mineral ..insyaallah tak ada apa2..sy start pukul 10 akan puasa. tapi sy minum jugak air kosong..yg sy puasa makan je..cuma klau boleh puan kene makan yg tak berapa berat,dan tidur cukup..kalau pagi tu takut puan mual²,susha jugak..pening kepala pun susah..

1y trước

okey trima kasih ❤️

sy baru lps minum air gula td. minum ok xda msalah.. syg nya lps stgh jam perut beralun kpla pening terus sembur kat sinki. terpaksa repeat blik next time..😭

1y trước

ada mnum skit ai msk lps mnum ai gula.. tp ttp kuar jgk . perut bralun je..xtahan

Saya takde tips sebab lepas minum saya sangkut gdm 😁 apa² pun good luck sis..

1y trước

tq🥺saya minum dh haritu cuma tktau sangkut ke tak 🥲 asyik trpikir je haha

minum air masak bnyk ii

1y trước

okey sis tq