40 minggu, 4 hari... masih tiada tanda²

16hb kena serah diri. Dah pernah rasa induce masa anak pertama. Memang rasa sakit yang teramat. 2nd baby, bersalin biasa tanpa induce. Memang betul² tak rasa sakit sgt. Nampak gayanya, anak ketiga ni kena induce jugak. Dah buat macam² cara, masih tak keluar tanda² bersalin. Harap semuanya okay dan selamat. Tak pernah lagi 40 minggu tak bersalin 😥

1 Trả lời

Redha, tenang. insya Allah semuanya baik belaka tanpa mudarat 💐