Period delay

16/12/2023 period 2 hari jek..hari ke3 tompokan hitam sampai seminggu..dan sekarang period Sy da delay seminggu..blh jelaskan kenapa?

4 Các câu trả lời

pengalaman sy sndiri la ye penah jadi dekat diri sy mcm ni selama 2bulan ke 3bulan jugak,sy jmpa Doktor dan doktor ckp sy ada masalah hormone imbalance...Salah satu nya mgkn stress,xckup rehat,berat berlebihan atau ada ambil supplement mcm jamu or ubat² apa² jadi dia akan menganggu hormone period tu sndiri... doctor bg ubat hormone 5hari alhamdulillah start Bulan lepas Tu keluar period dah normal+senggugut skali..Bulan ni Pon alhamdulillah dah normal semula😁

8mo trước

terima kasih

macam2 sebab boleh buat period tak keluar smooth mcm tu. most probably hormone issue. kalau nak test UPT, boleh test. kalau -ve, boleh gi klinik cakap delay period.

ke klinik sis. biar Dr yg jelaskan

8mo trước

terima kasih nnt Sy pergi n update sini

pergi klinik

8mo trước

baik nnt Sy pergi tq