Assalamualaikum... Kandungan masuk 15weeks.. Diserang batuk & selsema.. Mcmn cara nak hilangkan....

2 Các câu trả lời

sy 3w-6week aritu teruk selsema bersin non stop . msuk 7w dah hlg sndri . rupanya tu salah satu alahan preg 😂, memula xtau preggy. nt hlg sndri . cuma xtahan dgn tahan jela .jmp doc untuk ubat2 yg ssuai ibu pregnt

4y trước

Oh ye ke.. Ni dah masuk 4 hari.. Tak selesa sgt..

jgn mkn sebarang ubat mommy. jumpa doctor minta pendapat.

4y trước

Baik sis..