Ramennnnnnn

14w++ teringin sangat nak makan ramen cheese. Boleh ke? 🥺

16 Các câu trả lời

Saya dulu makan je,sbb kdg msa prgant hri tu, yg tu je kdg lalu, tapi jgn selalu. Hsbnd sy yg sllu masakkan, dia sllu kalau bubuh rencah dia x hbis pun, kdg spruh, bagi rasa2, kalau saya dlu makan je, asalkan berpada-pada, Insyallah x dak ap, tapi kalau sis perut jenis tak tahan better jgn, sbb bila prgnant ni kdg itu x boleh ini x boleh🤭

Sye MKN jugak sebab terngiang-ngiang dalam kepala otak...Sye beli yg carbonara cheese sebab xpedas langsung...tapi xde la MKN selalu....MK Sye mmng bising la sebab Sye MKN bende xsihat...tapi bile dapat MKN tu happynye rase huhuhu..

boleh je sis tp share lah dgn org lain. sis rasa 2 atau 3 suap ok dh buat hilang rasa teringin tu.. janganlah habiskan sepaket tu sorg pula. risau juga kandungan bila byk makam benda xberkhasiat ni

Dulu saye makan je. Kalau tak dapat ape saye nak, keje nak emosi je haha. Kalau takut ade pape, awak jangan buat pedas2 pastuh makan laa buat lepas teringin je.

makan je sis dri dok terngiang2 saya awal2 preggy dh samyang dh maggi pedas giler tu pun suami beli sbb dah nama pun ngidam 😁

Saya makan jee masa awal prengnant. Sbb teringin sgt nk makan samyang carbonara,saya bedal je. Suami bebel pun saya xpeduli😂

saya baru lepas makan minggu lepas. share dgn suami. makan dgn fries takda la rasa pedas sangat. sedap pun sedap

Boleh boleh, sye makan juga. Setakat ni ada la benda tu sye makan dalam 4 kali kot. Skrg sye 21w20d

Bole je tp satu dua sudu campur telur cheese atau ape2 bg kurang pedas

saya time preg semuaa saya bedal😂 x dak pantang..