persoalan ibu hamil

14w first prgnnt.. keputihan putih krim xde bau xde gatal.. normal ke?? And bile boleh stat bsama dgn suami ye? Sy baca awal trimester x d galakkan sbb takut rahim xkuat.. msuk trimester kedua ni boleh bsama ke ye? Lpas tu penah tnya doc cmne cara kurgkan kputihan.. doc suggest slalu bsama dgn suami..

1 Trả lời

sis try rendmn air daun sireh atau bersih dgn air tu kt miss v..Xpon gne yg sireh queen..Sye alhamdulilah xade kputihn..Kptihn bhya jga jika xdikwal...Boleh je bersma suami fasa prtma tpi jgn hardcore sgt...Sye ok je strt oreggy smpi dh bersaliN...