Spotting normal atau tidak

11/9 hari tu check upt positive 14/9 ada kluar spotting. Dari anak first n kedua pun sama. Nie kira pregnant ke 3 Normal ke ibu ibu. Biasa kalau kluar spotting dlm bpe weeks yea. Anak anak saya semua jarak jauh smpai 5 tahun sampai lupa sudah😅 saya ada call doc saya tapi dah start cuti so kena tggu hari rabu. Maaf gambar ada tapi malu nak send🤭#ingintahu

2 Các câu trả lời

spotting mrh coklt just penempelan bby, spotting merah cerah mgkin ancaman keguguran sbb sy dh alami bbrp kali threaten mscrgge , yg merah cerah tu gugur pd 14w 2016. now sy pn spotting 8w ank ke5 on iucd , mgkin sbb iucd ada, xpsti sbb tgah tggu date jmpa dktr pakar.

2d trước

Ok baik, tq sis. Semoga sis dan baby baik baik saja . Jaga diri taw mami

Spotting di awal kehamilan boleh jadi sebab penempelan atau ancaman keguguran. Buat pemeriksaan dgn doktor

2d trước

Tulah..tgh tggu hari rabu. Hari nie dah colour coklat balik plak harap harap tak ada apa lah. Tq yea sis. Doakn saya taw