kluar darah 36 week.

11.12.2020..selesai mengajar..trus trasa nk kncing mcm biasa..lpastu bila buka spender tgk dh pnuh darah..huhu mse tu hnya Allah yg tau nervous ke ape. Tp plik x rse skit pun..trus naik ambulance ke hspital..n msuk ward..ingt nk brsalin..tp jln x bukak..n darah mkin kurg dh x kluar smpai skrg..xde contraction yg ada cume skit biasa..dr bg sehari lg utk rest kt ward. Alhamdulillah..kdudukan uri,baby n jntung baby sume ok..cme tu lah blm mse lg baby nk kluar ye..lg pun bru 36w 4days..ummi x kisah..aslkn baby ummi kluar sihat..doakan sye n baby sihat..

kluar darah 36 week.
1 Trả lời

36w kalau bby nk keluar pon xpe dah..paru2 dia dah matang..saje la tu nk bg mak dia rest dr g kje. 😊

5y trước

Dah 36w 5d kan ..bby dah ok insyaAllah..sy bsalin 36w bby sihat alhamdulillah xpyh masuk nicu semua