10weeks experience

10minggu apa yang ibu biasa rasakan .risau sebab alami alahan teruk

4 Các câu trả lời

normal. hadap je. just keep minum air byk, jaga jadual mkn ubat jarakkn dgn susu n kafein. n paksa jugak diri mkn walau sesuap nasi je sehari sbb sy dulu mcm ni jugak. makan nasi sesudu je sehari

samalah kita baby no 3.. perbezaan pengalaman pembawa anak2. ni kali teruk morning sickness.. tak tahan badan..

Sama la...benda paling sy Rasa sengsara nak hadap alahan teruk time preggy ni..

Lain org lain symptom