Mengurut boleh ke?

10mgu boleh urut ke sbnrnya? Urut slow je sbb sakit sgt 1 bdn smpai xboleh tidur, angin byk sgt, suami urut blkg pggang ke bahu je..

2 Các câu trả lời

Sy mngurut jgk sbb sakit pinggul tkleh nak jalan ,, tp tukang urut tk sentuh bahagian perut , belakang pun picit2 manja je .. kena bgtau tukang urut kita pegnen nt dia tahu la tu part mna tkleh urut ..

angin byk blh buat homemade air halia. bhgian abdomen dan pinggang is sensitive part during pregnancy..so if possible jgn urut kwsn situ dlu