Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!

10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote dari Mothercare! Ikuti cara mudah ini:  Ikut theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia di laman sosial Instagram dan Facebook Mothercare Malaysia. Cari perbezaan dan kongsikan jawapan anda pada ruangan komen post rasmi DI SINI. Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 29 Januari 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Pemenang perlu mengemukakan kad pengenalan (IC) untuk proses pengesahan - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang.

Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!
150 Các câu trả lời

Jawapan: Perbezaan gambar 1 & 2: Baris Pertama - Gambar 1 - Botol Snapkis Baby Face & Lotion mempunyai 10 botol Gambar 2 - Botol Snapkis Baby Face & Lotion mempunyai 9 botol dan 1 Botol Snapkis Baby Head to Toe Wash (Botol ke-4 dari kanan) Baris Kedua - Tiada perbezaan Baris ketiga - Tiada perbezaan Done like and follow theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia di Instagram & Facebook

Jawapan : Perbezaan Gambar 1 terdapat 10 botol Snapkis Face & Body Lotion , Gambar 2 terdapat 9 botol Snapkis Face & Body Lotion dan 1 Snapkis Head to Toe Wash . Perbezaan adalah pada botol yang ke 7 dalam gambar 😊 Semoga ada rezeki saya dan bakal anak ❤️ Done follow & like TAP & Mothercare Instagram : _nkmlhjffr Facebook : Nurul Kamilah Jaaffar II

JAWAPAN: perbezaannya adalah di gambar pertama sebelah kiri ada 10 botol Snapkis Baby Face and Body Lotion manakala gambar kedua sebelah kanan ada 9 botol Snapkis Baby Face and Body Lotion dan 1 botol Snapkis Baby Head to Toe Wash Done follow ig theasianparentMy & Mothercare Malaysia on IG and FB ✅ Semoga Ada Rezeki untuk ku dan Anak ku 🤲🏻❤️

Jawapan : Gambar 1 : terdapat 10 botol Snapkis Baby Face & Body Lotion. Manakala di gambar ke 2 terdapat 9 Snapkis Baby Face & Body Lotion dan 1 botol Snapkis Baby Head To Toe Wash pada botol ke 4 dari sebelah kanan. Cuma terdapat satu perbezaan pada gambar 1&2. ✅Done follow Instagram dan Facebook theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia.

• pada gambar no 1, baris yang pertama : Ada 10 botol snapkis face & body lotion ; manakala pada gambar no 2, baris pertama : Ada 9 botol snapkis face & body lotion dan 1 botol snapkis baby head-to-toe wash. • tiada perbezaan pada gambar 1 & 2 ; baris ke 2. • tiada perbezaan pada gambar 1 & 2 ; baris ke 3. ✅Done follow IG & FB

Perbezaan gambar 1 dan gambar 2 ialah: gambar 1, baris 1: Terdapat 10 botol (semua) produk Snapkis Baby Face & Lotion gambar 2, baris 1: Terdapat 9 botol Snapkis Baby Face &Lotion, dan pada kedudukan ke-7 ada terselit 1 botol Snapkis Baby Head-to-Toe wash baris 2 & 3: tiada perbezaan semoga ada rezeki buat saya dan baby 😊🥰

Jawapan perbezaan: Baris pertama gambar 1 - 10 botol produk Snapkis Baby Face & Lotion. Baris pertama gambar 2 - 9 botol Snapkis Face & Body Lotion -1 botol Snapkis Baby to toe wash Baris kedua gambar 1&2 -Tiada perbezaan Baris ketiga gambar 1&2 - Tiada perbezaan Semoga Ada rezeki menang 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 -

JAWAPAN: Perbezaan dalam gambar 1 ialah terdapat 10 botol Snapkis Baby Face& Body lotion, di gambar 2 pula terdapat 9 botol Snapkis Face &Body lotion &1 botol Snapkis Baby Head To Toe Wash. (Baris pertama botol ke-4 dari kanan) ✔️Done follow Ig theasianparentMy& Mothercare My dan Facebook Mothercare my

2y trước

Allahumma Ya Barik

Jawapan: Perbezaan dalam gambar 1 iaitu terdapat 10 botol Snapkis Baby Face & Body Lotion, manakala gambar 2 terdapat 9 botol Snapkis Face & Body Lotion & 1 botol Snapkis Baby Head To Toe Wash (baris pertama botol ke-4 dari kanan) ✅Done follow IG the asianparent MY & mothercare MY dan Facebook mothercare MY

1. Done follow instagram TheAsianParent Malaysia & Mothercare Malaysia. And also followed Facebook Mothercare Malaysia. 2. Jawapan perbezaan : Gambar 1 : 10 botol produk Snapkis Baby Face & Lotion. Gambar 2 : 9 botol Snapkis Face & Body lotion & 1 botol Snapkis Baby Head to Toe Wash (botol ke-4 dari kanan)