AXIE INFINITY SCHOLAR /

1 SCHOLAR SLOT OPEN‼️ 60 manager 40 scho To do: Hit 75slp/day MOMXIE PH: This community is created to help, support, and encourage moms, especially stay-at-home moms. Earn while taking care of your kids. NO PAYMENT NEEDED‼️ A MUST: DECENT INTERNET CONNECTION ANDROID PHONE COMMENT DOWN YOUR AGE, INTERNET PROVIDER, GADGET TO USE, & GAMES YOU PLAY

48 Các câu trả lời

Good day to manager.I am currently looking for a scholar Name: Rodelyn A. Galleno Age: 30 yrs old Gender: Female Location:Bacolod City Civil Status: Single Nationality: Filipino Device: Android Internet:Data|Wife Average SLP per day: 150sl How many hours per day can you dedicate to playing Axie:8-10 hours until I reach my daily qouta. Do you already have experience playing Axie Infinity:Yes, because i play my friends axie sometime and i already have a knowledge on how to play it. Reason why should we choose you: *Im seeking a scholar not just for myself but also for my family. And Im here also because i wanted to help them and for my school. And also I want to help my future manager. *I am willing to be part of your team and prove my self to u that I'm a trust worthy person amd willing to obey your rules and regulations and do my best for the team i will not waste the opportunity u will be given to me we will help each other for the future thanks and God blesss . Please DM me if you have an available scholarship. I will do my best so that we can minimize the full potential of your teamheart

Age : 25yrs. old WIFI / comclark / DITO SIM ANDROID What is Axie? Axie Infinity is a blockchain-based trading and battling game that allows players to collect, breed, raise, battle and trade token- based creatures knows as "axies," which are digitized as their own NFTs... Axie Infinity generates revenue from axie sales, land sales, axie breeding fees and marketplace fees. Skills Hard Working | Loyal | Flexible | Computer Literate | Team Play | Active Listening | Fast Learner | Kind | Friendly | Good Personality Why Me? •Trusted •HardWorking •Confident •120 - 200 SLP per day •Stable Internet Connection •Can Play 8-12Hours per day GAMES I PLAY •Mobile legends •Clash of Clan •Call of Duty Mobile •League of Legends Mobile •Ragnarok Mobile •Cabal Mobile Kr/Thai Server •Dragonary . Pokémon /emulator gba. Email: [email protected]

28 Y/O PLDT, Globe Pocket Wifi, DATA Huawei Nova 7 5G and Iphone 7+ COC, Ragnarok, TWD: Survivors Currently 7 Months Pregnant and looking for another source of income since nakaleave si hubby sa work. Ako lang po kumakayod sa ngayon para sa mga bayarin trying rin mag ipon para sa panganganak TBH si hubby po yung maglalaro mostly sa Axie if my pasok ako sa work. We play the same games rin po pero mas experienced sya sa mga online games kesa sakin. Knowledgeable rin sya about axie since sobrang tagal na rin kami naghahanap ng manager. Hoping na mapili ako

22 years old, turning 23 this coming Thursday October 21. I have PLDT as internet service provider an android phone. Been playing mobile legends, ragnarok, COD and I was once an AXIE scholar but nabenta kasi ni manager yung AXIE niya kaya nahinto, narereach ko din ang quota ko everyday nung naglalaro pa ako. HOPING NA SANA MAPILI AKO FOR EXTRA INCOME AND PA ADVANCE BIRTHDAY GIFT NADIN. THANKS ❤️

me po at my early 7 mos of pregnancy. 21 mobile Data and wifi Smartphone ( Realme 25s) Played : Loongcraft,COC, CODM, ROS, Mobile Legends. need po extra para makabayad sa Philhealth ko na nastop bayad nong 2019. wala parin po ako gamit na nabili para kay baby at hindi ko pa po alam gender ni baby since hindi papo ako nakapag Ultrasound. nasa bahay lang po ako parati kaya marami po ako time.

Age: 21 INTERNET PROVIDER: PLDT WIFI/ LOAD DATA GADGET I USE: ANDROID PHONE GAMES I PLAY: MOBILE LEGENDS/RAGNAROK/COC/ Sana po mapili para po may pandagdag po ako sa bayarin namin sa hospital na pag aanakan ko. hirap din po ako sa buhay need ko din po kumita para po makatulong ako sa asawa kong bumubuhay samin mag isa.

27yrs old converge oppo f9 coc, cod, mobile legends, garena: free fire sana po mapili nyo ko. need ko po extra income, ako lang po kasi ang may work. yung LIP ko po hindi makapag work gawa ng walanh ibang magbabantay sa tatay nyang nastroke.

have a nice day manager! i am 18,years old, our interner is converge, also i can use mobile data, gadget to use android phone, i can play mobile legends, call of duty,ros hoping to become your scholar 🙏big help to me and to my baby 🥺

30yrs old Converge Wifi / Mobile Data (Dito) Redmi Note 8 Pro / Laptop Knowledgeable na po on how to play axie, playing ML and other online games before. Sana mapili nyo ko, para makaipon for operation ni baby. 🙏🏻

ako po 29 po 4months preggy po. may kaalaman na po a axie and the same time may ibng nft games din po kami lke splinterlands. naka good wifi connection po. converge & oppoA92 cp. sana mapili pra bago po ako manganak.

3y trước

ako po baka pwede need income sir/maam mau 12days old baby and kakalabas lang naming hospital na dehydrate po baby ko laki po ng bill namin