Adakah ia symptoms masa trimester ke-3???mcm sama waktu first trimester

1. Mual & muntah 2. Pening kepala 3. Flu & demam 4. Cepat lapar walaupun dh makan #firstprenancy #35w3d

1 Trả lời

Ye betul. Mmg syntoms first trimester akan dtg balik masa masuk third trimester. Tpi jaga jaga bila makan tkut baby besar sngt nnti bila nk push. Hehe. Make sure makan balanced diet dh cukup

5y trước

Stakat ne alhamdullillah la tak teruk sgt, tp part lapar tu tak blh bawak bincang..mgigil satu badan kalau tak mkn