Mom-to-be kena demam, but teamate kat tmpat keje cop sye ni pemalas.

1 month 2 weeks pregnancy. Loya, sakit kepala sampai xlarat nak g keje. Makan pun xbleh smpai paksa gigit roti sikit2. Sye tau ni mungkin disbbkn pembawakkan budak. But, teamate cop saya pemalas xturun keje. Kena paksa diri keje jgak ke? Klo xpaksa, saya dikira lembik. Cmtu ke??#pleasehelp

1 Trả lời

Kadang perempuan sama perempuan pun belum tentu memahami, kalau awak x larat x yah la paksa diri, awk kenal lg bdn sendiri..ignore je org kata.. Bukan semua org ketahanan bdn sama.. Teringat pulak perangai officemate dulu.. Tiber..hehe.. Ignore je officemate awak tu.. Take care..