Haaiii moms,saja nk tanya normal kah 5 minggu xda alahan apa2 just sakit breast n sakit2 belakang

4 Các câu trả lời

saya pun sama. 5 week tkde rasa apa cuma rasa nk tido je. ni dh masuk 6week dh terasa loya tgk nasi , muntah lepas makan 😭

2y trước

ye tido siang terjaga . bila tido tgh hari tu nikmat rasa 🤭

Normal.. ada yg alahan awal… ada yg lambat.. ada yg takde langsung..

normal je.. sye pn langsung xde alahan..second bby

Normal ke 5w sakit belakang sis ? Sy risau sgt2

2y trước

Normal sgt wak. Sye pun mcm tu n doktor kate cube try ubah posisi tidur. Kalau mcm sye tak boleh tidur trlentang. Confirm sakit badan. Kena tidur mengiring biase sye ke kiri n kdg2 je kanan2. tapi kalau baring ke kanan x lame lah sbb sye akan rase sakit dekat kawasan bawah perut mcm die menekan dekat pundi kncing tu. Bile kncing jadi sakit. Kalau ade duit lebih awak beli bantal pregnant ☺️