Apa yg hrs sy buat? bby 2bln 14hr xberak dh 2minggu, bby bf je, kentut kencing ok, perut pon xkeras

2 Các câu trả lời

kalau baby yang minum susu badan kira normal tak berak hari hari tapi kalau susu formula, wajib berak. anak saya pernah tak berak 2 hari, saya bawak pergi klinik pakar kanak2. doc cakap as long as baby kentut, perut tak kembung okay je.

bawa pegi klinik sis… baby klu 3 hari tk berak pun doc suruh dtg klinik