2 Bulan Tak dtg haid tpi negative. Bln ke 3 tiber2 positive. Scanning dh 6w6d normal kah?

X sangka positive.. Sdangkn 2bln x haid..

1 Trả lời

Normal sis sama mcm saya. Saya last period Oct 2022. Hujung bln 12 saya buat upt, Negatif. Then rasa x sedap badan hujung bln Jan 2023 saya buat upt lg skali dan Positif!. Dua kali ngandung anak saya waktu period tak tetap.. Period yg skipped 2,3 bln tu la yg pregnant. Klu time period normal dtg tiap bln walau lewat seminggu tak pula pregnant.. Waktu saya lewat period 3 bln tu pun doc scan anggaran 6w.. Lps bukak buku pink baru doc dpt tentukan edd waktu dah 11w baru dpt ukur dgn jelas pjg baby (maklum la mesin scan kk kabur)

1y trước

terima kasih..🥰🥰