bgn muka n dada ank sya sll merah2,dah sapu losen ctaphil pndai kering.bby jg sll gatal.slh fmula ka

2 Các câu trả lời

Above 6m ka? Klu ya maybe allergic mknan atau blh try formula lain dlu tgk mcm mna.. klu tetap sma & merisaukn better jumpa dctor & try minta jumpa pkar kulit..

3mo trước

bru 4 bulan.ank mnm susu Dutch baby..sblm ni ok ja,bermula slps kat bwh lehernya ruam start gatal2 smpai kulit kering.sya cuba sapu vaseline dulu tgk mcm mn.