Saya sekarang 2 bulan 6 hari. Nak masuk week 9, Dia keluar white discharge mcm ini.. in bahaya ke?

White discharge brown colour

Saya sekarang 2 bulan 6 hari. Nak masuk week 9, Dia keluar white discharge mcm ini.. in bahaya ke?
1 Trả lời

Terus ke klinik atau hosp je sis, kalau keluar apa2 la discharge masa early preggy ni. Badan kita tak sama dgn org lain, ade je yg keluar spotting masa early preggy ni ada yg okay ada yg tak okay.

2y trước

terima kasih kak.. dah jumpa doctor. doctor ckp in normal je. scan tgk bayi semua ok je.baru hati lega. rezeki Dari tuhan lepas 7 tahun.. #anak sulung..