"Dah ready ke?"

Week 33.. Ramai kawan2 tanya, "dah ready ke?". Tak tahu nak jawab apa.. Jawab insyaAllah je, apa definisi 'ready' tu sebenarnya? Tak nak cuak sangat sebab tak nak anxiety, tapi fikir nak hadap jelah.#firstmom

1 Trả lời

maybe da ready nak jadi ibu, life pun akan berubah 360° n then pantang ,bab jaga apa semua kot. saya pun kena juga tanya, tapi kalau kata tak ready pun, benda tak lama da, nak taknak kena hadap kan. just awal tuh maybe kita kekok ,first mom kan, tapi inshaAllah semua okay.