Sample keputihan

Waktu cek up kk , inform kat nurse pasal gatal . Doc ambik sample keputihan dan bagi ubat untuk masuk kat dalam vagina ( untuk cegah infection ) , masuk ubat sebelum tidur . Waktu bangun tidur tu meleleh ubat tu kat kaki sebab dah cair . Tapi sampai sekarang rasa tak selesa kat area bawah . Is it normal ? Ibu ibu pernah dapat tak ubat ni . #ingintahu

Sample keputihan
1 Trả lời

sy pun, lepas masukkan ubat tu sebelum tidur, esok pagi bangun mesti ada kesan ubat tu keluar kat pantyliner. tapi lepastu okay dah keputihan, takde gatal.