boleh je, kalau dh start makan.. letak dlm air dia.. direct dlm mulut pun boleh..dlm makanan dia pun boleh..doc ckp, after start mkn.. kualiti susu bdn mngkin akan drop,n xckup nutrition mcm nb dlu.. dan dlm masa yg sama, kena selalu ckup kn kandungan nutrition makanan per serving dia.. jdi, jgn hrpkan semata2 dkt suplimen..

Ank sye dr pakar suruh mkn nie . Alhamdulilah bile ambik nie , nafsu minum susu dia yaa ampun kuat . Sakit pun dh jarang2 skrg dh 10 bulan still bgi . Selera mkn pun kuat . Dlu Susah sgt nk naik brt . Minum nie alhamdulliah dri line merah ke kuning skrg😊

Sya dulu anak first BT ni la 1 botol 55 ringgit kat farmasi..tapi alhamdulillah LA dia tak sakit lalu minum susu makan..

Dr pakar saran utk baby saya sbb premature. Berat tak naik byk. Ok ok aje. Sudah bagi 5 botol..

1y trước

so dr mesti sarankan folic acid, maltofer dan appeton.. pray hard and give bf.

Baby sy ambil setiap hari dari umur 2 bulan. Tapi berat tak naik banyak jugak.

1y trước

Baby saya dari bulan 5 sampai 9 tak naik berat dah. Setiap hari saya bagi appeton ni.

ms ank sy lahir prem dlu pun doc suggest ni very recomended 👍🏻

👍

macam mana nak guna ni ?

1y trước

dlm makanan @ direct dlm mulut pun boleh..

bagus ne

👌