Ada siapa ibu mengandung kat sini dah vaksin ke? Ada ape² reaksi yang xok ke?

Vaksin covid

18 Các câu trả lời

Dapat first dose masa 30w. Sakit tangan sehari je tapi lepas tu dah ok. Baby pun gerak macam biasa je. 😁

Sy dpt first dose Sinovac 9/7. Reaksi tak okay: nafsu makan bertambah utk 4 hari 🤣

masih menunggu panggilan temujanji...now dah masuk 21 weeks.. harap2 cepatlah dapat.

tq semua..ngah tggu gak ni bila turn kita..kes makin banyak risau pulak kalau xamik.

dos 1 sudah masa tu mengandung 29week,dos ke 2 27hb,harap2 semua ok,

belum dapat vaksin lagi, bulan depan dah nak bersalin 🤭

alhamdulillah semua ok

Sya just demam jak