Can we still wear makeup from before pregnancy during pregnancy? Is it safe?

Is using makeup during pregnancy safe? specifically the makeup we own before getting pregnant. I love wearing makeup when going out so my complexion could look less pale 😅

1 Trả lời

safe if Only that makeup dnt hv any chemical or any dangerous thing . ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU