usaha

Usaha selagi mampu ye ? stay positif ?

usaha
8 Các câu trả lời

InshaAllah... Semoga dipermudahkan urusan sis dgn suami. Sy dlu try buat zuriat xmenjadi.. Last2 sy dgn suami try minum jus mamom hope, bru lekat. Lg satu, kalau tgh merancang hamil ni better sis pantang minum kopi, teh & air gas. Kdg2 bnda tu pun effect jgak... Nti tgh period minum la puas2. Hihihi

5y trước

Ye btol tuh .. kami laki bini mmg ta minum air manis prefer to air masak . Tp mungkin tula belom ade rezeki lg .. doa kan sy ye 😊

doakan sy jge sis...dlm proses usaha jge ne...amalkan air buah zuriat pg dan malam...minum sekali bersama suami🥰

5y trước

Amin .. semoga ade rezeki bt kite sume yg sedang berusaha 😊

Sy dan suami memg amalkan minum air rebusan buah zuriat ni sbelum ni.. alhamdulilah berjaya..

5y trước

Amiiinn.. moga sis dikurniakan zuriat soleh solehah..

maaf nk tanya, mne nk cari buah zuriat ni ye ?

5y trước

Ade jual online . Sy beli kt shopee tp kene pandai pilih , & tgk feedback . Sbb ade jenis buah zuriat yg mmg tde fungsi langsung ..

Apa ni sis? Frst time tengok..hihi

5y trước

Buah zuriat/buah adam hawa 😊

Boleh tanya?apa tu?

5y trước

Oh

Aminn

5y trước

Tq 😊

Semoga setiap usaha kita diberi ganjaran selayaknya.

5y trước

Aaminn .. insyallah 😊