UPT SAMA SAJA

UPT sy tak semakin terang pun, dh hari ke 7 lewat haid. Ada experience mcm ni tak? Bila UPT akan terang ya? Kadang2 ada spotting coklat, risauuu 😌

UPT SAMA SAJA
20 Các câu trả lời

Dah terang dah tu wak. Boleh terus g klinik utk check kantung utk confirmation yg lg jelas. Sekali booking date utk buku pink😊

brp hari lewat period tak menentukan byk mana hormon hcg puan pun, dah +ve la tu double lines dah tu.. kalau risau gi la klinik

Sudah positive tu, spotting coklat maybe dlm proses implantation, klau ade modal lebih beli clear blue test yg ada weeks

Kalau dah double line tu dah +ve. Takyah check dah. Pi ja clinic private dulu to confirm the pregnancy.

Sis punye dh cukup terang.. Kalau sy punye Masih 50/50 lagi.. Moga Ada rezki sy.. Doakan sy ye kwn²

11mo trước

Pregnant tak sis? Mcmna kandungan?

sy faham.. dah prgnt da 8week tp suka cek upt. 2 line semakin kabur

dah terang tu sis. gi swasta pun boleh lagi 2 weeks

terang sgt double line ni. 🥰 congratulations

2 line sis .mmg kira terang dah .. congratss

terang sgt tu