Upt clear blue

Upt ni check lgi 8 hari nak period.Tak sabar check juga🙃Negative ke ni ya🥹 mcm ad line ke perasan je😅saya bole check lgi kee lepas ni😭 #upt #uptclearblue

Upt clear blue
6 Các câu trả lời

sy Rasa kan sis Cuba repeat upt 48jam or seminggu Akan dtg...sy TTC ni memg fhm sgt² bila xdtg period hati Tu berdebar,gelisah mcm mana...sy sndiri xdtg period sehari dah xbetul dah gelisah mcm mana..upt positive ke negative ke yg penting jgn putus asa dan berhenti DOA..semoga ada rezeki buat sis dan husband ye....🥰

7mo trước

amin²...🥰☺️

nampak mcm -ve. tunggu lagi few days atau seminggu, boleh test semula jangan risau. saya pun haritu test 8dpo, dapat clear cut -ve. 13dpo dapat +ve, sekarang dah 27w pun.

7mo trước

haha fahammm saya pun haritu begitu jugaaa 😂 kuatkan semangat, doa banyak2 tau. moga murah rezeki! sis @tifa, tak pun saya guna UPT murah dari shopee je. 15dpo/1st day missed period baru saya guna dip n tell untuk confirmation. benda mahal kita simpan untuk betul2 perlu je 😅

masih tlalu awal nie awak.. klu awak preggy pun, mgkin bru fasa penempelan.. sbb tu org x galakkn check tlalu awal.. sabar ye awak, da delay period nant bru check blek..

7mo trước

Tqq✨Insyaallah nnt sy cuba check🥹

nmpk ada faint line tu. sy pun mcm ni jg hritu. cek after 1week lg. insyaAllah line akan terang. semoga dipermudahkan urusan u sis 🤲🏻🤍

7mo trước

Amin , thank youuu, sy cuba check next week 🥹

Samar camni, period pun lom delay, kalau g clinic pun doctor takkan sahkan pregnant

7mo trước

Yelah tu saja test awal, klau dr pun mmg kne tggu 7 weeks camtu kan

mcm negatif je

7mo trước

Yee tulaaaa kut😆 xpe nnti test lgii🤞🏻