Hai.saya telah mengadung 26w ,,masa mengadung ni kurang sagat bersama suami ..ada cara tak

Untuk suami isteri

1 Trả lời

ajak la husband tu. pandai la awk goda husband awk mcm mana cara nya. apa yg husband tu suka. org lain punya husband lain cara dia. x sama dgn husband awk. awk je tau husband awk suka yg mcm mana. yg pakai seksi ke pakai kain batik ke jubah ke yg x pakai pape terus ke. sedia kan lubricant je kalau awk rasa ada masalah kekeringan. kebykn laki time pregnant ni takut nak bersama, jadi awk la start dulu. ajak dia bersama. bagi dia rasa seronok nak bersama time awk pregnant ni.

2y trước

ya sis Sya akan usahakan tq sis 😊😊