First time scan

Untuk first scan baby berapa minggu ye baru boleh scan nampak kantung?ada sejarah ectopic jadi macam fobia nak pergi scan tapi tak sabar nak tahu kedudukan baby kalini.

2 Các câu trả lời

Lagi awal lagi bagus sbb Puan ada sejarah ectopic. Puan boleh nyatakan juga, sekarang ectopic dgn doc. biasanya 6 minggu dah bole scan sbb ada heartbeat

sama lah. doctor suggest if preggy lgi trus check tkot terjadi lagi. tapi better dlm week 7 mcm tu

1y trước

no problem, sharing is caring. sama² kongsi info ❤️