Hospital Putrajaya

Hi, tumpang tanya. Siapa tahu kos bersalin fpp putrajaya or 3rd class? And macam mana nk booking atau walk in ya? Kita plan nk bersalin kat Cyberjaya, tapi mostly baca review Cyberjaya kena betul2 nk bersalin baru dia layan kita. I first mom 😢

1 Trả lời

Yang saya tahu FPP untuk Putrajaya dah penuh sampai August ni. Kalau walk in, bila dah turun tanda pergi ke PAC.

7mo trước

@MHHmummy, yup semua first class tapi ada bilik 1 katil, bilik 2 katil, bilik 4 katil. Saya tak pernah bersalin Putrajaya tapi ada survey hari tu hehe