Tumpang tanya siapa ada pengalaman sebelum ni saya scan 28minggu 3hari air ketuban 14.3cm. Tiba2 bar

Tumpang tanya siapa ada pengalaman sebelum ni saya scan 28minggu 3hari air ketuban 14.3cm. Tiba2 baru ni scan 32minggu 3hari tinggal 11.3cm. Normal ke ? Sbb saya rasa tak ada tanda2 turun. Doktor pun jenis yang tak terangkan dan saya pun terlupa nak tanya sbb balik2 try semak kat kertas scan tu#pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

minum la air masak banyak2 biar je kalau banyak kencing pun ....

normal. asalkan tak turun sampai borderline.

normal je