Ada kemungkinan positif ke?

Tumpang tanya kalau mcm ni ada kemungkinan positif tak ? Saya dah lewat period 3hari . Bulan lepas pun kes sama mcm ni jgk delay period buat test +ve smpailah hari ke9 tetiba -ve & period .

Ada kemungkinan positif ke?
8 Các câu trả lời

Try lagi lusa. Kalau double line makin terang In Sha Allah pregnant. Kalau double line masih samar mcm ni & takda progress takut upt error. Sebab kita ni kalau pregnant hcg level akan terus meningkat which upt akan terus double line memekat

10mo trước

Okey awak nanti leps 48j saya try cek lagi . Semoga ada rezeki saya kalini leps gugur bulan 1 harituh 🤲🏻

insyallah puan klu dah rezeki line smgkin terang..jaga diri jaga prmknan. Mngkin mcm kes sya..positif slps smngu -ve & period..Dr kata kandugan kimia tdk jadi.

Salam sis nak tanya yang sis cakap bulan lepas sama tu delay period buat test +ve then hari ke 9 -ve & period kan, sis ada rasa sakit perut ke? And sis p klinik tak?

10mo trước

Wsalam . Ada hari ke9 tu sakit dekat ari ari mcm sengugut tu pastu ptg tu terus period . Saya takde pegi klinik pun sbb tgok period ok je

positif sis tahniah 💐 tapi samar sangat tu. cuba ulang test lagi 2 hari atau seminggu, patutnya akan makin gelap line tu

10mo trước

Amin amin amin Ya Allah 🤲🏻 . Saya sebenarnya berharap sangat pregnant . Bulan 1 harituh saya baru keguguran 16weeks baby tetiba take heartbeat. Semoga ada rezeki saya lagi kalini 🤲🏻🤍

nmpk mcm Samar² line nya,mgkin masih terlalu awal. boleh cuba test 2week lg sis. smoga ada rezeki sis

10mo trước

Aminnn . Semoga ada rezeki saya bulan ni 🤲🏻 . Nanti lepas 48j saya try buat test lagi 😊

upt sama mcm saya samar2 . dah lmbt period 9 hari . semoga ada rezeki kita kalini 🤲🏻❤️

10mo trước

Aminnnnn . Semoga ada rezeki kita kalini 🤲🏻

try lg nnt

positif 😁

10mo trước

Amin ya rabbalalamin . Semoga ada rezeki saya kalini 🤲🏻