Sakit hati dgn sorang insan mcm b*b*

Tumpang luah. Aku geram pulak ada sorang mamat kt twitter ni dia boleh cakap penyakit meroyan or postpartum depression ni buatan pompuan je nak jadikan alasan kita untuk mnyusahkan suami. Plus dia kata ibu mengandung meroyan sebab perempuan bodo dan lemah katanya tak boleh jaga emosi. Walaupun aku tak beranak lagi tapi sakit hati tu aku rasa nak jadi pyscho nak selidik sapa mak bapak anak bini dia nak tahu dia keje kat mana, nak hantar sihir nak buat dia merana hidup. Aku punya tahap dendam dgn mamat sial ni rasa nak doakan bini dia mati beranak atau jadi gila lepas beranak sbb meroyan. Normal ke rasa dendam mcmni masa pregnant? Tahlah. Padahal tak kenal pun jantan tu lol.

12 Các câu trả lời

fasbir sobran jameela...

Doakan wife dia meroyan terukk

4mo trước

jgn gitu awak.. kdg wife dia tak salah pun. kita pun takmau kan kalau husb kita wat salah pastu org doakan yg tak baik utk kita(wife).