Susah hati ,moms blh share pengalaman ank moms tumbuh gigi? Bb sedng bengkak 4 gusi taring🥲

Tumbuh gigi & bdn bb panas #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sama mcm baby 1st sy masa usia 4bulan naik 2 gg ats bwh serentak. apa yg awak boleh buat if ada teether sejuk kan teether baby dkt freezer esok tu bg baby utk dia hisap. boleh bagi susu yg sejuk. boleh bekukan susu yg baby minum kemudian bg baby utk dia hisap. atau sejukkan kain bersih kemudian bagi baby hisap

1y trước

noted,tq moms

normal je tu. x perlu risau. sejukkn teething dia setiap mlm lps wktu dia tdo dlm freezer. esok bagi dia gigit yg beku tu. kalau bby dh mkn, bagi dia makanan sejuk.

1y trước

noted,tq moms